Forex Tregut Të Monedhës Botërore Dhe Pjesëmarrësve Të Saj. Tregu Forex Dhe Mundësitë E Tij

Ashtu si me tregun e aksioneve, ndërmjetësit Forex dhe shërbimet që ata ofrojnë ndryshojnë nga njëri -tjetri, kështu që është e rëndësishme të gjeni atë që është e drejtë për ju. Ata marrin disa përgjegjësi për analizën e tregut. Disa programe madje mund të bëjnë marrëveshje në vend të një tregtari, nëse përsëri kjo tregohet në parametrat. Disa madje llogarisin në mënyrë të pavarur humbjen e ndalimit mbrojtës dhe marrin urdhër fitimi. Sidoqoftë, tregtarët e ditës preferojnë të bëjnë daljen në pozicionet e tyre të aksioneve në disa minuta ose orë – me synimin për të bërë fitime më të vogla. Unë kam disa lajme të këqija për ju. Ju duhet të dini qartë kohën e ditës për ta kthyer atë, kur ta fikni, për cilën monedhë të çon në tregti e kështu me radhë. Dhe kur lidhni një transaksion CFD, ju shkruani një kontratë me vetë ndërmjetësin, sipas të cilit ai merr përsipër të paguajë një shumë fitimi të barabartë me diferencën midis çmimeve të hapjes dhe mbylljes.

Nëse jeni duke blerë një monedhë në një tregti, kjo njihet si një tregti e gjatë dhe shpresa është që palë e monedhës do të rritet në vlerë, në mënyrë që ju të mund ta shisni atë me një çmim më të lartë dhe të fitoni diferencën. Blerja dhe shitja e monedhave zakonisht bëhet në lote standarde në lidhje me madhësinë e monedhës bazë. Kuptoni zhargonin.- Lloji i monedhës që shpenzoni ose dëshironi të heqni qafe është monedha bazë. Kjo është nga mënyra një tipar shumë i dobishëm, Tregtimi në Forex në internet pasi që fillestarët gjithmonë i vënë ato në mënyrë të rastësishme dhe në të vërtetë suksesi i tyre i ardhshëm varet shumë nga kjo! Siç është përmendur më lart, minimumi është 250 dollarë amerikanë dhe faqja e internetit ofron mënyra të shumta për të qenë në gjendje të bëni pagesën. Në të gjitha rastet, ju po kërkoni të merrni spread-e sa më të ulëta të jetë e mundur pa kompromentuar veçoritë e ndonjë ndërmjetësi tjetër në internet.

Por ata kanë një pengesë të madhe – ata nuk mund të marrin parasysh analizën themelore, nuk mund të identifikojnë ndikimin e lajmit apo ngjarjeve në çmim. Për lehtësi dhe kërkimin e dëshiruar, ata ishin të ndarë në kategori. Por ju duhet të paguani shumë para për të. Para zbatimit të dokumenteve, ne, si në shumë kompani të tjera, kemi qenë dakord në letër. Sidoqoftë, Bursa e Irakut nuk ka shumë kompani të tregtuara publikisht, megjithatë ajo është ende në dispozicion për investitorët e huaj. Nëse jeni kthyer në një kompani profesionale që ka specializuar në krijimin e programeve të tilla për shumë vite dhe ka një reputacion të patëmetë dhe komente, atëherë mund të merrni me të vërtetë një produkt cilësor. Tani nuk është problem për të krijuar vetë asistentin tuaj! Kjo është një industri e tërë që është zhvilluar në shumë fusha dhe po zhvillohet në mënyrë aktive në sajë të pjesëmarrjes së vetë tregtarëve. Unë ende e përdor Kohët e tregtimit në Forex atë vetë dhe ju këshilloj. Në çdo rast, tregtari nuk ka mjete tjetër përveç TA kur luan në distanca të shkurtra, Tregtim i suksesshëm në Forex dhe nuk ka asgjë më të mirë se FA kur ndërton strategji afatgjata.

Figura tregon se sa zvogëlohet koha për fazat individuale të punës me dokumente kur zëvendësohet një proces letre me një dixhital. Rezerva Federale kanë vendosur vlerat minimale për shumën që llogaria e marzhit duhet të mbajë – e njohur si marzhi i mirëmbajtjes. Një tipar i modelit është diferenca minimale midis ekstremës fqinje në grafikun e oshilatorit (dyshe e sipërme ose dyshe e dyfishtë) dhe një rritje ose ulje e vazhdueshme e ekstremitës në grafikun e çmimeve. Këtu, përhapja e ofertës-kërkesë nënkupton shumën e lënë ndërmjet ofertës dhe çmimeve të kërkuara që tregojnë shënim të tregtarit. Ndërkohë, propozoj që të kaloj shpejt përmes teorisë dhe të kuptoj se cilat janë këshilltarët, tiparet dhe avantazhet kryesore të tyre, si dhe dallimi i tyre kryesor nga robotët. Kjo duhet të bëhet nga tregtari në mënyrë të pavarur. Shumica e këshilltarëve të tregtisë moderne janë me të vërtetë në gjendje të tregtojnë në mënyrë të pavarur pas konfigurimit të parë themelor. A janë këshilltarët e Forex në gjendje të tregtojnë me përfitim? Këshilltarët për tregti Forex ju lejojnë të krijoni shumë kohë për një tregtar për të mësuar dhe për të kërkuar mundësi shtesë për transaksione.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *